Cliëntvertrouwenspersoon

Je ontvangt zorg van een zorgaanbieder maar misschien vind je het lastig om problemen of klachten te bespreken. Je bent tenslotte wel van die zorg afhankelijk. Een cliëntvertrouwenspersoon van SCOT kan je hierin adviseren en ondersteunen. Een cliëntvertrouwenspersoon is er ook voor je als je in vertrouwen met iemand wilt praten of gewoon even een luisterend oor. Er wordt nooit actie ondernomen zonder dat dit van tevoren met je is overlegd en wat je vertelt wordt niet met anderen besproken.

Wat kunt je van een cliëntvertrouwenspersoon verwachten?
Een vertrouwenspersoon kan naar je luisteren en soms is dat al genoeg. Het kan zelfs prettig zijn je vragen en zorgen met een onbekende te bespreken. Je kunt ook een cliëntvertrouwenspersoon inzetten voor informatie over zorgoplossingen. Heb je een klacht? De vertrouwenspersoon helpt je bij het omschrijven van jouw klacht en bij het zoeken naar een oplossing.

Heb je ook behoefte aan een luisterend oor? Of wil je jouw kwestie aan ons voorleggen? Je kunt ons bellen of mailen om een afspraak te maken. Kijk op onze contactpagina hoe je ons kunt bereiken.