SCOT: dé onafhankelijke cliëntondersteuner in Twente!

Theatervoorstelling

Stichting Cliëntondersteuning Twente

DE GROTE ZORG EN WELZIJN SHOW!

Ga op een ongedwongen en humoristische manier met uw burgers of collega’s in gesprek over de jungle van zorg en welzijn. Weten we met z’n allen wel hoe het nu geregeld is? Wat gaat er goed, wat kan er beter? Nu exclusief te boeken door uw organisatie!

Samen met Theatergroep De Nieuwe Koning en cliëntondersteuners van SCOT gaat u op onderzoek uit. Omdat we allemaal wel weten dat het anders moet, maar hoe dan?

Wat kunt u verwachten
Theatergroep De Nieuwe Koning neemt u mee van het kastje naar de muur, gaat met het publiek in gesprek over de zorgjungle en zorgt met humor, improvisatie, met muziek en zang voor een warme en leerzame avond. De avond brengt informatie over zorg, gelegenheid tot het vertellen van persoonlijke verhalen, maar ook voor het stellen van persoonlijke vragen over zorg en welzijn.

De reguliere voorstelling duurt een uur, tegen een meerprijs kunt u een gedeelte van de voorstelling aanpassen aan uw organisatie.

Boek de voorstelling vandaag nog!
De voorstelling is exclusief te boeken bij uw organisatie. Neem voor meer informatie contact op met Hans Kuipers via h.kuipers@scotwente.nl of 085 – 489 03 74.