Brenda Brouwer, aanmeldfunctionaris bij SCOT.

Maak kennis met Brenda Brouwer, aanmeldfunctionaris bij SCOT.

Mijn drijfveren:
“Mijn drijfveer is dat mensen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van zorg, zo goed mogelijk te kunnen helpen. Veel mensen weten überhaupt niet dat cliëntondersteuning bestaat en ik zie het als mijn taak om hieraan zoveel mogelijk bekendheid te geven. De onafhankelijke positie is erg waardevol. Een ander punt is dat ik zou willen dat iedereen zo gezond mogelijk leeft, en wat meer inzicht heeft in wat gezonde voeding voor de mens doet.”

Mijn specialisme binnen SCOT:
“Ik noem mezelf meer een generalist, dan een specialist op bepaald gebied of onderwerp. Ik heb de laatste 30 jaar veel kennis en ervaring opgedaan in de zorg en maatschappelijke dienstverlening, in verschillende functies. Hierdoor kan ik een brede doelgroep ondersteunen. En; wat ik niet weet, zoek ik op of vraag ik na.😊”

Wat ik graag doe in mijn vrije tijd:
“Ik ben heel graag in de natuur, lekker wandelen met mijn hond in het bos en soms naar het strand. Ik heb veel affiniteit met gezondheid en preventie. Ik ben Natuurvoedingsadviseur en kan op dat gebied mensen ook adviseren. Ik vind het fijn om tijd door te brengen met mijn 2 kinderen, houdt van
gezelligheid en ga graag winkelen of naar een terras met vriendinnen.”

Wil jij meer weten over SCOT? Neem contact op!
www.scotwente.nl / info@scotwente.nl / 085-4890374.