SCOT: dé onafhankelijke cliëntondersteuner in Twente!

Vacature onafhankelijk cliëntondersteuner

Stichting Cliëntondersteuning Twente

Vacature onafhankelijk cliëntondersteuner

Word jij onze nieuwe collega?

Er is een vacature in ons team voor de functie onafhankelijk cliëntondersteuner. Wij zijn op zoek naar een collega die ervaring heeft met LvB, GGZ-problematiek en meervoudige, complexe situaties.

Ben je freelancer met een goed netwerk en hou je van zelfstandig werken? Ben je hbo geschoold en heb je ervaring opgebouwd? Sta je open voor deskundigheidsbevordering en intervisie en ben je (bij voorkeur) al geregistreerd in het beroepsregister? Dan pas je misschien in ons team!

Stichting Cliëntondersteuning Twente is een netwerkorganisatie waarin alle collega’s op freelancebasis werken. Samen hebben we veel expertise en een breed netwerk opgebouwd. We kennen de weg in zorgland, zorgen voortdurend voor bijscholing en hebben intervisie om te reflecteren en van elkaar te leren. We gaan altijd uit van de vraag van de cliënt, maken afspraken over wat we willen bereiken en hoe we dat gaan doen. Vragen kunnen heel divers zijn en dat maakt ons werk zo veelzijdig en aantrekkelijk. Onafhankelijke Cliëntondersteuning is altijd kortdurend en cliënten met een WLZ-indicatie hebben hier recht op.

SCOT is een kleine organisatie met 16 gedreven cliëntondersteuners, coördinatoren, een netwerkregisseur, administratieve ondersteuning, een PR/communicatiemedewerker, een klachtenfunctionaris en een betrokken bestuur. SCOT is de grootste organisatie in Twente op het gebied van onafhankelijke cliëntondersteuning. We streven naar weinig overhead en minimale administratie. Gelijkwaardigheid staat hoog in het vaandel!

Klik hier voor het beroepsprofiel.

Mail je brief met CV naar Annette Kersten, a.kersten@scotwente.nl (tel 06-51070002), vóór 1 december.